Satsa på Ansulex när det gäller brandsläckning

Bränder kan ske, var som helst. Då är det bra att ha Ansulex. Med Ansulex brandsläcksystem kan ni känna er trygga om det skulle vara så att det utbryter en brand. Detta brandsläckningssystem är särskilt anpassat att sitta i storkök av olika slag. Detta då en brand i köksutrustning, i fritöser, grillar och stekbord kan vara farliga. Det kan göra att en totalbrand bryter ut och att allt brinner ner. Har ni då Ansulex installerat så kan ni känna er säkrare än om ni bara har en vanlig brandsläckare. De små brandsläckarna räcker nämligen inte till att släcka dessa bränder som kan uppstå i kök.

Brandskydd för ert kök

Ansulex brandsläcksystem är mer avancerad än de vanliga små kolsyresläckare som ofta finns utplacerade. Med en Ansulex kan du släcka bränder som uppstår i olika köksmiljöer. Det går att släcka bränder som uppstår i restaurangkök så väl som i grillkiosker. Du som vill veta mer om Ansulex, eller andra typer av brandsläckningssystem, kan vända er till Brandexperten. De har en mängd olika sorters brandsläcksystem för olika miljöer.

Du kan hos dem få ett komplett släcksystem eller släckanläggning, anpassad efter dina rum eller ditt kök. Se till att du ser över ert brandskydd och att ni installerar rätt sorts brandsläckningssystem. Se även till att ni har andra typer av brandskyddsprodukter utplacerade, så som brandfiltar, brandlarm och brandvarnare. Allt för att ni ska kunna jobba i en säker miljö och göra något om det börjar brinna.